Wednesday, 15 August 2012

sesi memPROMOTE blog

disaat ramai blogger2 lain menghupdate entry pasal raya2 ni, cik fasha pulak langsung takde mood nak raye..tah ape kena la tah en..
skng ni just berblog walking sajaaa..jadi silent reader yg kadang2 berbunyi jugak..

ok,skang ni setiap minggu cik fasha akan promote blog2 yang cik fasha suka baca, n ofkozlah follower2 cik fasha termasuk skali enn..setiap mnggu 2 blog cik fasha akan promote..siap buat review lagi..so,korang pon nanti sudi2lah terjah blog2 yang dipromote k!!!sambil mengeratkan silaturrahim n tambah2 kenalan..

blog yang terpilih pulak,cik fasha akan bagitau yg blog korg jadi entry cik fasha..hohohoho




3 comments:

  1. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri..
    Maaf Zahir & Batin.

    ReplyDelete
  3. Nak promosi sikit..hehehee
    Jom join segmen saya:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Menambah kenalan dan traffic..
    Dan akan direview blog setiap peserta

    ReplyDelete

terima kasih kerana mengkomen.. :)