Friday, 24 February 2012

ayah & skudai

entry yg kedua..kekekeke...mama telefon smlm ckp ayah balik...waaa,sudah lama tidak ketemu..oh,fyi,my ayah keje dekat penang,so kitorg sekali sekala je jumpa..bila ayahnya balik,so anaknya pon kena balik..even baru je seminggu dok kt kolej siswa jaya(ksj) tuh,aku balik jugak..rindu3..aku kan anak ayah... :)
n seriously x sabar nk dating dgn satu family..kuikuikui

                                         ni je gambar latest ayah yg aku ade

tgah syok2 tau ayah balik,dpt pulak citer sedih..sume budak degree kos human resource kena pindah utm skudai..ohohoho,watehek...ia sudah dikonfomkan n vc kitorang da approve...waaaaaaa,serius nak menangis..ape x nya,da syg gile kat kl ni..da ckup bahagia,aman sentosa da dok sini..sob3..



tu lah,dulu mule2 dok protes dpt kl,skng da jatuh cinta..so,kitorg pon berpakat la nk buat petisyen,tp ntah diterima or x sbb nya reason kitorg pon x brape nk kuat..sume sbb jauh n memg da syg gile kt utm kl ni..almaklumlah,kt kl ni cume ade klcc,midvalley,ts,jusco,wangsa walk n yg seumpama dgnnya..tmbh pulak dgr citer lecturer yg penah ngajar sane,katenya boring...huh!!lagilah aku rasa kisah kitorg ni sadis btol...

                               KSJ yg disayangi..hasil menggoggle..lawa enn

Yg buat kitorg rase ralatnya,awatlah x pi bubuh kitorg awal2 kat situ...pdhal ade je kos hr kat sane..ini tidak adil...sgt2...da buat kitorg rse selesa kat sini,then kena pindah..haishh..nasib bdn..apa2 pon,vc akan turun khamis ni..time tok buat bnthan..doakan kitorg even tipis sgt peluang tuuu..

p/s:kadang2 rse cm best pulak nk pi skudai,dpt jumpa mamat2 hensem..kehkehkehkeh...nakal haaa


7 comments:

  1. tau xpe..sush jugak kita kak tin nk balik...mnangis gak rsenya nty..sbb tu kitorg nk wat patisyen..sonok kak tin dok dekt..

    ReplyDelete
  2. taw x pe sha..susah nak balik..puas dah rasenya kak tin duk jauh2..tenganu dengan segamat..last2 dpt puncak alam.
    oh gud luck dengan petisyen tu..act kak tin pun risau jgk coz lec kak tin ckp berkemungkinan kos kak tin kene pindah ke pasir gudang..risau jugk kalo betul2 jadi..

    ReplyDelete
  3. kita pon puas daa dok kedah..setahun je dok kl then 3 thn kena spend kt skudai yg xde pape..hukhuk...
    p.gudang??johor lagi..memg kita ni berjodoh btol ngn johor...klu dorg letak awl2,at least x trase sgt la en..
    INI TIDAK ADIL!!kekeekekek...protes jap..hihi

    ReplyDelete
  4. tulah pasal..kebetulan kn mak mak kite org johor..haha..berjodoh sngat..tapi mmg betul kalo dorng letak awal kat sana tak lah rasa sangt..boleh ambik masa nak sesuaikan diri dngan keadaan sekeliling..ini dah tengah2 bru pindah rasa lain lah sebab dah serasi kn dok kl tu..

    ReplyDelete
  5. hah,yg tu lah sebb2 utamanya yg buat kitorg mnyampah sket..kekekeke..sbor je mak,nyahh...hahahaha

    ReplyDelete

terima kasih kerana mengkomen.. :)